Un bărbat a murit în urma unui incendiu la Vâlcele

incendiu valcele 1Un bărbat în vârstă de 67 de ani a murit în urma unui incendiu care i-a cuprins casa din comuna Vâlcele.

incendiu valcele 2Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit la fața locului și, potrivit lui Alin Băsășteanu – purtător de cuvânt al ISU Olt, la sosirea echipajelor de salvatori, incendiul se manifesta la acoperișul casei și la bunurile din patru camere de locuit și un hol.

Proprietarii casei, un bărbat, în vârstă de 67 de ani și o femeie, în vârstă de 65 de ani, au fost asistați medical de echipajul SMURD și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt și transportați la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, conștienți, cu arsuri de gradul II și III pe aproximativ 60 la sută din suprafața corporală.

Din nefericire, bărbatul a decedat la câteva ore după ce a fost dus la unitatea medicală și internat pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă. Soția sa este și ea la ATI Slatina, având arsuri pe aproximativ 20 – 25% din suprafața corpului și, pentru că mai are și alte probleme de sănătate, se încearcă transferul acesteia la un alt spital.

Pompierii au reușit să localizeze incendiul în scurt timp și au limitat propagarea acestuia la trei camere de locuit și o baie. Intervenția a durat aproximativ trei ore. În urma incendiului au ars aproximativ 120 de metri din acoperișul casei și bunurile din patru camere de locuit și un hol, cauza probabilă a izbucnirii acestuia fiind un scurtcircuit electric produs la tabloul electric al locuinței.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un corăbian a fost găsit fără suflare, vineri noaptea, după ce casa acestuia de pe strada Islaz, a fost cuprinsă de flăcări.
Un bărbat de 76 de ani, originar din Teslui, a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat...
Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la magazinul de articole funerare de pe...
Două autoturisme au fost implicate într-un accident de circulație produs în comuna Bobicești. O...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.