A murit în urma exploziei unui anvelope

schimbare anvelopa vulcanizareUn bărbat în vârstă de 40 de ani a murit joi după-amiază când încerca să schimbe anvelopa unui autocamion şi aceasta a explodat şi l-a proiectat la o distanţă de patru metri.

Accidentul s-a produs în comuna Găneasa, la o vulcanizare.

“În această după-amiază, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat cu privire la faptul că la o vulcanizare din comuna Găneasa a avut loc un incident. Poliţiştii s-au deplasat de îndată la locul producerii evenimentului şi din primele verificări se pare că un bărbat, de 40 de ani, în timp ce ar fi încercat să schimbe anvelopa unui autocamion, ar fi fost proiectat la o distanţă de aproximativ 4 metri de explozia acesteia. Din păcate, bărbatul şi-a pierdut viaţa”, a spus Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Poliţiştii au deschis dosar penal şi efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, precum şi pentru neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O petrecere organizată la un local din Slatina și la care participau aproximativ 50 de persoane a fost oprit sâmbătă seara de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt.
Un corăbian a fost găsit fără suflare, vineri noaptea, după ce casa acestuia de pe strada Islaz, a...
Un bărbat de 76 de ani, originar din Teslui, a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat...
Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la magazinul de articole funerare de pe...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.