Cercetat penal pentru că dezmembra ilegal autoturisme

DEZMEMBRARI ILEGALEUn bărbat din Olt este cercetat penal pentru evaziune fiscală, după ce oamenii legii au descoperit că dezmembra mașini în afara normelor legale.

În curtea lui au fost găsite mașini despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării, bărbatul neputând face dovada provenienței tuturor autovehiculelor.

„Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de comisari ai Gărzii de Mediu Olt, au acţionat, ieri, pentru prevenirea și combaterea fraudelor în domeniul comertului cu piese auto «second-hand» , în cadrul unui plan de acțiune derulat la nivel național, sub coordonarea Poliției Române.

Polițiștii au identificat un bărbat, de 34 ani, din comuna Ipotești, care ar fi dezmembrat autovehicule, în afara cadrului legal”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Cu ocazia controlului efectuat au fost găsite 29 autovehicule supuse dezmembrării, despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării și care urmau să fie comercializate în România. Bărbatul în cauză nu a putut face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv.

„Toate autoturismele identificate au fost indisponibilizate de către polițiști”, a mai spus Alexandra Dicu.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un șofer din Slatina care consumase băuturi alcoolice a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore după ce a fost urmărit în trafic. Acesta avea permisul suspendat.
Traian Jan Barbu, zis Barbone, în vârstă de 44 de ani, din comuna Brastavățu, agresorul unui...
Un incendiu a izbucnit miercuri seara la parterul unui bloc de pe strada Unirii, din municipiul...
Zeci de oi au fost găsite moarte la Bobicești iar ciobanul care le îngrijea este de negăsit.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.