Autoturism incendiat la Poboru (VIDEO)

autoturism incendiatÎn cursul după-amiezii de marți, un autoturism a fost distrus de un incendiu intenționat.

Pentru a stinge focul a fost nevoie de intervenția pompierilor Stației Scornicești care au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj medical SMURD.

Un cioban aflat în zonă a văzut incendiul și a anunțat evenimentul la 112.

„Pompierii au lichidat în scurt timp incendiu, dar nu au mai putut salva autoturismul, care a fost distrus în totalitate”, a spus Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul, precizează pompierii.

Cât timp pompierii au acționat la fața locului, nicio persoană nu a venit să spună că autoturismul distrus de flăcări este al său și nu se știe cu exactitate cum a ajuns acesta pe câmpul respectiv.

Sunt multe semne de întrebare cu privire la modul în care a izbucnit incendiul, însă polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili cui aparține mașini și cine ar fi putut să-i dea foc.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O petrecere organizată la un local din Slatina și la care participau aproximativ 50 de persoane a fost oprit sâmbătă seara de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt.
Un corăbian a fost găsit fără suflare, vineri noaptea, după ce casa acestuia de pe strada Islaz, a...
Un bărbat de 76 de ani, originar din Teslui, a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat...
Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la magazinul de articole funerare de pe...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.