Dispărut. Un tânăr a plecat la bancă și nu s-a mai întors

disparut

ACTUALIZARE: La primele ore ale dimineții de miercuri, deși familia spunea că bărbatul de 34 de ani a fost găsit, poliția nu avea oficial informația și acesta figura în continuare pe site-ul Poliției, la categoria „Dispăruți”, ca fiind căutat.

În jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a transmis că tânărul s-a întors la domiciliu, căutările fiind sistate de polițiști. „Bărbatul dat dispărut și căutat a revenit la domiciliu. Acesta a declarat polițiștilor că nu a fost victima niciunei infracțiuni, urmărirea sa urmând să fie revocată”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

STIREA INIȚIALĂ: Un tânăr de 34 de ani, din Slatina, a plecat de acasă până la bancă, pentru efectuarea unei operațiuni bancare, şi până acum nu s-a întors.

Dispariția bărbatului a fost anunțată la Poliție de cumnatul său.

„La data de 23 noiembrie, în jurul orei 23:00, un bărbat din municipiul Slatina a sesizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, cumnatul său, Ionuț Cătălin Tudor, de 34 ani, din loclitate, a plecat de la domiciliu sub pretextul că are de efectuat o operațiune bancară și nu a mai revenit”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele tânărului sunt înălțime de 1,85 – 1,90 metri, constituție atletică, părul tuns scurt de culoare șaten, ochii căprui, fără a avea semne distinctive.

În momentul plecării de la domiciliu, Ionuț Cătălin purta o geacă neagră, din fâș, o pereche de blugi, pantofi sport albaștri, iar pe cap purta o șapcă albastră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O petrecere organizată la un local din Slatina și la care participau aproximativ 50 de persoane a fost oprit sâmbătă seara de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt.
Un corăbian a fost găsit fără suflare, vineri noaptea, după ce casa acestuia de pe strada Islaz, a...
Un bărbat de 76 de ani, originar din Teslui, a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat...
Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la magazinul de articole funerare de pe...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.