Focuri de armă la Craiova. Un polițist, rănit cu cuțitul

catuse politistA fost scandal cu Poliția la Craiova, un polițist a fost rănit în timpul altercației. Pentru aplanarea conflictului, oamenii legii au tras două focuri de armă în plan vertical.

Polițiști au fost sesizați de un bărbat de 45 de ani din Craiova, cu privire la un scandal izbucnit în curtea unui imobil din localitate. Mai multe echipaje de poliție au intervenit pentru restabilirea ordinii și liniștii publice în zona respectivă. Doi polițiști au tras câte un foc de avertisment, în plan vertical, pentru aplanarea stării conflictuale. De asemenea, un alt polițist care a imobilizat unul dintre participanții la scandal, un bărbat de 31 de ani, din Craiova, a fost rănit de acesta la mâna stângă cu un cuțit.

Polițiștii au identificat și dus la sediul Secției 6 Poliție Craiova nouă bărbați cu vârste cuprinse între 22 și 56 de ani, toți din Craiova, despre care s-a stabilit că ar fi fost implicați în eveniment.

„Din verificările efectuate a rezultat că patru persoane ar fi pătruns fără drept în curtea unui imobil, unde un bărbat de 56 de ani, care locuia la adresa respectivă, a fost lovit cu un obiect contondent în zona capului, acesta fiind ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Dolj.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova, bărbatul de 31 de ani fiind reținut pentru 24 de ore.

 

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O petrecere organizată la un local din Slatina și la care participau aproximativ 50 de persoane a fost oprit sâmbătă seara de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt.
Un corăbian a fost găsit fără suflare, vineri noaptea, după ce casa acestuia de pe strada Islaz, a...
Un bărbat de 76 de ani, originar din Teslui, a murit vineri seara după ce s-ar fi împușcat...
Un incendiu puternic a izbucnit, vineri după-amiază, la magazinul de articole funerare de pe...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.