O mașină a ars aproape în totalitate

masina arsa in traficO mașină a fost distrusă aproape în totalitate de flăcări, în urma unui incendiu izbucnit în cursul serii de vineri. Mașina a luat foc în mers pe strada Nicolae Iorga din municipiul Slatina, iar cele două persoane aflate în aceasta au ieșit la timp.

Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au intervenit pentru stingerea incendiului. Autoturismul se afla în mers, iar cele două persoane aflate în acesta au observat incendiul în faza de dezvoltare și au reușit să se evacueze în siguranță.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea echipajelor, autovehiculul ardea generalizat, cu flacără și degajări mari de fum. Pentru lichidarea incendiului pompierii au acționat aproximativ 20 de minute.

În urma evenimentului, mașina a ars în proporție de 80 la sută, cauza probabilă a izbucnirii incendiului, potrivit salvatorilor, fiind un scurtcircuit electric.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un șofer din Slatina care consumase băuturi alcoolice a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore după ce a fost urmărit în trafic. Acesta avea permisul suspendat.
Traian Jan Barbu, zis Barbone, în vârstă de 44 de ani, din comuna Brastavățu, agresorul unui...
Un incendiu a izbucnit miercuri seara la parterul unui bloc de pe strada Unirii, din municipiul...
Zeci de oi au fost găsite moarte la Bobicești iar ciobanul care le îngrijea este de negăsit.

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.