Motociclist de 15 ani, mort într-un accident rutier

accident motociclist 2Un adolescent în vârstă de 15 ani, din comuna Găneasa, a ajuns în comă la spital și a murit la scurt timp, după ce în după-amiaza zilei de duminică a fost victima unui accident de circulație produs pe Drumul Național 65 – European 574, în apropierea satului Bistrița Nouă al orașului Piatra Olt.

Pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit pentru acordarea îngrijirilor medicale unui motociclist, care nu avea permis de conducere și a fost grav rănit în urma evenimentului rutier.

„Paramedicii l-au găsit pe minor, în vârstă de 15 ani, din comuna de Găneasa, în stare de inconștiență, cu otoragie, hemoptizie, suspect de fractură de bază de craniu. Pacientul a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina, în stare comatoasă”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

 

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la locul producerii accidentului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care acesta s-a petrecut. „La fața locului a fost găsit un autoturism și o motocicletă avariate, o persoană, conducătorul motocicletei, un minor de 15 ani, necesitând îngrijiri medicale și transportul la spital. Cercetările au fost efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt, aceștia desfășurând activități pentru stabilirea cu exactitate a modului în care s-a produs accidentul”, spune Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Se pare că motociclistul a fost izbit în plin de autoturism în momentul în care a plecat de pe loc. Din nefericire, acesta a murit la puțin timp după ce a ajuns la spital.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost deschis dosar penal în care polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducere fără permis.

Pin It