Amendat pentru că transporta ilegal 3 tone de deșeuri feroase

amenda transport ilegal fierUn craiovean în vârstă de 37 de ani a fost amendat de polițiștii din Olt care au constatat că acesta transporta ilegal peste 3 tone de deșeuri nepericuloase cu o autoutilitară care a fost oprită în trafic în comuna Valea Mare.

Infracțiunea a fost constatată sâmbătă de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală Perieți, care au acţionat pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilicite.

“În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 37 de ani, din Craiova, transporta cu autoutilitara oprită pe DN 65 – E 574, la Valea Mare, deșeuri nepericuloase, respectiv 2.300 de kilograme de aluminiu, 880 de kilograme de cupru și 300 de kilograme de alamă, fără a deține documentele de proveniență cerute de legislația în vigoare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Craioveranul a fost amendat de polițiști cu 10.000 de lei, pentru încălcarea prevederilor Hotărârii de Guvern 1.061 din 2008 privind transportul deșeurilor periculoase și nepericuloase pe teritoriul României.

Deșeurile au fost predate în custodie unei societăți specializată în colectarea deșeurilor, iar polițiștii continuă cercetările pentru a stabili starea de fapt.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un șofer din comuna Milcov a avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă după-amiaza, în urma unui accident de circulație produs pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Slatina.
Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit joi după-amiază când încerca să schimbe anvelopa unui...
Un bărbat din Olt este cercetat penal pentru evaziune fiscală, după ce oamenii legii au descoperit...
Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza la o casă din satul Dranovățu al comunei Găneasa. Pentru...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.