Firmă amendată pentru transport ilegal de lemne

transport ilegal lemnePolițiștii din Osica de Sus au amendat o firmă din Suceava cu suma de 3000 de lei, în urma unei acțiuni desfășurate pe linia prevenirii și combaterii ilegalităților din domeniul silvic.

Firma transporta ilegal de material lemnos. Transportul era asigurat cu un ansamblu de vehicule, al cărui șofer a fost tras pe dreapta pe un drum din județul Olt.

Polițiștii au depistat luni, în comuna Osica de Sus, ansamblul de vehicule încărcat cu material lemnos, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că transportul era efectuat de o firmă cu sediul în Suceava, iar între datele înscrise în avizul de însoțire și cantitatea de material lemnos transportată există discordanțe.

„Firma a fost amendată pentru încălcarea prevederilor Legii 171 din anul 2010 modificată, privind sancționarea și stabilirea contravențiilor silvice, cu amendă în valoare de 3.000 de lei”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Polițiștii au confiscat cei peste șapte metri cubi de lemne, care nu erau menționați în documente, și i-au predat Ocolului Silvic Caracal.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un șofer din comuna Milcov a avut nevoie de îngrijiri medicale, sâmbătă după-amiaza, în urma unui accident de circulație produs pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Slatina.
Un bărbat în vârstă de 40 de ani a murit joi după-amiază când încerca să schimbe anvelopa unui...
Un bărbat din Olt este cercetat penal pentru evaziune fiscală, după ce oamenii legii au descoperit...
Un incendiu a izbucnit joi după-amiaza la o casă din satul Dranovățu al comunei Găneasa. Pentru...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.