Percheziţii la doi bărbaţi care au furat anvelope de la Pirelli Slatina

perchezitiiÎn dimineața zilei de joi, 15 octombrie 2020, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, Serviciul de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul celor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au efectuat două percheziții pe raza județului Dâmbovița, în localitatea Cojasca, la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Doi bărbați bănuiți că au furat 160 de anvelope aparținând unui operator economic din Slatina vor fi audiați la sediul IPJ Olt.

Un şofer de TIR din Dâmboviţa şi un alt bărbat, rudă cu el, au furat 140 de anvelope de la fabrica Pirelli din Slatina, poliţiştii din Olt recuperând întreaga marfă în urma unor percheziţiilor desfăşurate.

La data de 12 septembrie 2020, cei doi bărbați ar fi sustras dintr-un autocamion 140 de anvelope, în timp ce erau transportate de la societatea producătoare, în vederea exportului. În urma perchezițiilor, polițiștii au găsit cele 140 de anvelope, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Cei doi bărbați, de 44 și 47 de ani, urmează a fi conduși la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

„Activitățile s-au desfășurat cu suportul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Asistenta de la Secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean Slatina, infectată cu COVID-19, s-a stins din viaţă.
Un adolescent în vârstă de 15 ani, din comuna Găneasa, a ajuns în comă la spital și a murit la...
Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă după-amiază pe centura Caracalului. În accident...
Un craiovean în vârstă de 37 de ani a fost amendat de polițiștii din Olt care au constatat că...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.