Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală cu material lemnos

perchezitii lemnPolițiștii Serviciul de Investigare a Criminalității Economice Gorj au desfășurat 11 percheziții în județul Olt, 17 în Gorj și una în Dolj.

Acțiunea a vizat, potrivit unui comunicat remis de Poliția Română, persoane care desfășoară activități de achiziție, transport și vânzare a materialului lemnos, iar în urma perchezițiilor s-au ridicat mai multe documente referitoare la activitatea desfășurată, echipamente IT, telefoane mobile, precum și importante sume de bani.

„În fapt, persoanele vizate ar fi ascuns sursa impozabilă și s-ar fi sustras de la plata taxelor și impozitelor datorate bugetului de stat. Totodată, ar fi consemnat date nereale în conținutul avizelor de însoțire. Prejudiciul estimat este de 2 milioane de lei”, se arată într-un comunicat remis de Inspectoratul General al Poliției Române.

La descinderi, polițiștii SICE Gorj au beneficiar de sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Gorj, al polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Olt, Dolj, Mehedinți și al jandarmilor gorjeni.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un tânăr, în vârstă de 21 de ani, a fost prins la pescuit, în weekend, cu plase tip setcă în lungime de 160 de metri, pe râul Olt, în dreptul comunei Băbiciu.
Poliţiştii români au întrerupt în seara de sâmbătă spre duminică 23 de nunţi, botezuri, petreceri,...
Un grav accident rutier a avut loc vineri după-amiază pe Drumul Județean 604, în afara comunei...
Aproximativ 20.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a fi vândute pe piața neagră din zona de...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.