Încă două dosare penale pentru fraudă la vot

alegeri locale 2020Polițiștii au întocmit încă două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă la vot pe numele unui bărbat din Vădăstrița și al altui bărbat cu domiciliul în Spania care a votat cu pașaportul la Giuvărăști.

De asemenea, un bărbat din Scărișoara a fost amendat iar polițiștii efectuează cercetări pentru furt și după dispariția a două ștampile de vot de la secții din orașele Scornicești și Corabia.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Vădăstrița, a votat la o secție de votare din localitate, deşi avea interzis acest drept, fiind condamnat penal. De asemenea, în urma verificărilor efectuate în comuna Giuvărăști, s-a stabilit faptul că un alt bărbat de 48 de ani, cu domiciliul în Spania, a votat la o secţie, legitimându-se cu pașaportul, fără a avea domiciliul la Giuvărăști.

În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale în care se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot.

Totodată, polițiștii Secției de Poliție Rurală Deveselu au fost sesizați de președintele unei secții de votare din comuna Scărișoara despre faptul că o persoană ar fi fotografiat buletinul de vot, în timp ce se afla în cabină. Oamenii legii au verificat aspectele semnalate și întrucât acestea au fost confirmate și au sancționat contravențional un bărbat de 58 de ani, din localitate, pentru încălcarea prevederilor Legii 115 din 2015 pentru alegerea autorităților administrației publice locale.

Polițiștii efectuează cercetări și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, după ce președinții a două secții de votare din localitățile Scornicești și Corabia au sesizat lipsa a câte unei ștampile de vot.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Asistenta de la Secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean Slatina, infectată cu COVID-19, s-a stins din viaţă.
Un adolescent în vârstă de 15 ani, din comuna Găneasa, a ajuns în comă la spital și a murit la...
Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă după-amiază pe centura Caracalului. În accident...
Un craiovean în vârstă de 37 de ani a fost amendat de polițiștii din Olt care au constatat că...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.