Tânăr bătut până a intrat în comă

autospeciale politieUn bărbat a fost, sâmbătă noaptea, victima unei agresiuni care s-a petrecut în fața unui bar din Pârșcoveni. Acesta a fost lovit de agresor în urma unui conflict verbal între cei doi.

Tânărul, de 36 de ani, din comuna Pârșcoveni, a fost adus inițial pentru investigații medicale amănunțite la SJU Slatina, însă a intrat în comă și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova.

„Astăzi, 20 septembrie 2020, am fost sesizați de cadrele unei unități medicale despre faptul că un bărbat, din comuna Pârșcoveni, a fost internat, inconștient și prezintă leziuni multiple. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bobicești s-au deplasat de îndată la Pârșcoveni și, din primele cercetări, au stabilit faptul că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 03:00, în fața unui bar din localitate, ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul unor discuții contradictorii, între doi bărbați, cu vârstele de 36 și de 41 de ani, ambii din aceeași localitate. În urma agresiunii, bărbatul, de 36 de ani, care ar fi fost lovit cu pumnii și picioarele, ar fi căzut pe partea carosabilă, după care și-a pierdut cunoștința”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma agresiunii, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Asistenta de la Secţia Medicină Internă a Spitalului Judeţean Slatina, infectată cu COVID-19, s-a stins din viaţă.
Un adolescent în vârstă de 15 ani, din comuna Găneasa, a ajuns în comă la spital și a murit la...
Un grav accident de circulație a avut loc sâmbătă după-amiază pe centura Caracalului. În accident...
Un craiovean în vârstă de 37 de ani a fost amendat de polițiștii din Olt care au constatat că...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.