Pistoale și cocaină, găsite la descinderi în Olt și Gorj

perchezitiiPolițiștii antidrog și procurorii DIICOT craioveni au efectuat un flagrant delict și patru percheziții domiciliare în județele Olt și Gorj. În urma acțiunilor au fost confiscate, în Filiaşi, aproximativ 400 de grame de cocaină, ce se afla ascunsă în capitonajul unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat.

pistoalePotrivit procurorilor DIICOT, în perioada 2018 – 2020, inculpatul a desfășurat activități de trafic de droguri de mare risc, în special cocaină, în cele două județe, droguri pe care le comercializa la prețul de 100 de euro un gram.

În baza probatoriului administrat, inculpatul a fost inițial reținut de procurori, pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de miercuri a fost prezentat magistraților Tribunalului Dolj, care au dispus față de acesta măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Ulterior, anchetatorii au efectuat patru percheziții domiciliare, în Olt și Gorj, într-una dintre locații fiind descoperite trei pistoale cu glonț și 59 de cartușe, toate deținute ilegal.

Acțiunea polițiștilor antidrog și procurorilor DIICOT Craiova a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, la descinderi participând și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Polițiștii și procurorii DIICOT au reușit să prindă patru hoți din bancomate chiar în timp ce se pregăteau să detoneze un ATM din județul Vrancea.
Polițiștii din Corabia au percheziționat, miercuri, locuința unui bărbat de 80 de ani, din...
Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la o rulotă și un container de la o stână...
Un slătinean, în vârstă de 63 de ani, este cercetat penal de polițiști după ce acesta a scos la...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.