Culturi de cannabis la Găneasa și Stolnici (VIDEO)

cannabis ganeasa stolniciÎn urma a patru percheziții domiciliare efectuate în ultimele două zile de polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii DIICOT din Olt, au fost găsite culturi de cannabis în comuna Găneasa și localitatea Stolnici, din județul Argeș.

La Găneasa cultura era într-o casă iar la Stolnici cultura de cannabis a fost mascată într-o cultură de viță-de-vie. Trei persoane au fost duse la audieri.

„În timpul perchezițiilor, polițiștii au descoperit într-o locuință, în comuna Găneasa, o cultură indoor de cannabis, formată din 15 plante, în diferite stadii de creștere. Totodată, în localitatea Stolnici, din Argeș, au fost descoperite 29 de plante de cannabis în ghivece, ce ar fi fost ascunse într-o cultură de viță de vie”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma perchezițiilor, polițiștii și procurorii DIICOT Olt au ridicat semințe de cannabis, material vegetal uscat de culoare verde-oliv, grindere, diferite recipiente pentru prepararea drogurilor și un cântar de mare precizie. „Din cercetări a reieșit faptul că plantele de cannabis ar fi fost cultivate în vederea comercializării ulterioare”, a mai spus reprezentanții IPJ.

Doi bărbați, de 30 și 34 de ani, ambii de municipiul Slatina, familia unuia dintre ei deținând și proprietatea din Stolnici, Argeș, unde s-a găsit cultura de cannabis ascunsă în vița de vie, și o tânără tot din județul Olt, au fost conduși la sediul Poliției, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

 

 

Social

 

 

 

 

Social

 

 

Evenimente

Polițiștii au întocmit încă două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă la vot pe numele unui bărbat din Vădăstrița și al altui bărbat cu domiciliul în Spania care a votat cu pașaportul la Giuvărăști.
De la ora 7 dimineața, când au fost deschise cele 380 de secții de votare din județul Olt, și până...
O mireasă din Curtişoara a ajuns la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care se afla...
O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind rănită în urma unui accident...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.