Două femei au ajuns la UPU, în urma unui incendiu la Vâlcele

incendiu valceleDouă femei din comuna Vâlcele au ajuns la spital vineri după-amiază după ce casa în care se aflau a fost cuprinsă de flăcări. Una dintre ele a suferit arsuri de gradul I și II în mai multe zone ale corpului.

 

Pompierii Detașamentului Slatina, cu două autospeciale de stingere și un echipaj SMURD, au intervenit în comuna Vâlcele, sat Bărcănești, pentru stingerea unui incendiu puternic izbucnit la o locuință. O femeie de 73 de ani a ajuns la spital cu arsuri de gradul I şi II. De asemenea, o altă femeie în vârstă de 38 de ani a suferit un atac de panică şi a fost transportată la spital.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că în momentul sosirii echipajelor, locuința ardea generalizat, două persoane fiind transportate la spital.

“Echipajul SMURD a asistat și transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina două femei, una cu arsuri de gradul I și II la nivelul feței, piciorului drept și mâinii drepte, în vârstă de 73 de ani, și cea de-a doua cu atac de panică, în vârstă de 38 de ani”, a spus reprezentantul ISU.

Pentru a stinge focul și a îndepărta efectele negative ale acestuia, salvatorii au acționat aproximativ trei ore.

În urma incendiului au ars casa, cu suprafața de aproape 70 de metri pătrați, și bunurile din interior.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost o butelie de aragaz care prezenta scurgeri de gaz.

 

 

Social

 

 

 

 

Social

 

 

Evenimente

Polițiștii au întocmit încă două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă la vot pe numele unui bărbat din Vădăstrița și al altui bărbat cu domiciliul în Spania care a votat cu pașaportul la Giuvărăști.
De la ora 7 dimineața, când au fost deschise cele 380 de secții de votare din județul Olt, și până...
O mireasă din Curtişoara a ajuns la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care se afla...
O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind rănită în urma unui accident...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.