Un cioban din Sărăcești a murit după o bătaie cruntă

stana oiUn slătinean de 42 de ani a murit marți la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce în cursul zilei de duminică a ajuns în stare foarte gravă, fiind victima unei agresiuni.

Bărbatul ar fi fost bătut cu brutalitate în cartierul Sărăcești din Slatina, fiind găsit în agonie de localnicii care stau în acea zonă, iar procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt anchetează în prezent cazul, având în vedere că agresorul este încă necunoscut.

„Vă confirm că acest caz este în lucru, dar nu putem să oferim detalii, pentru că lucrăm. Momentan vorbim despre un omor cu autor necunoscut, dar vreau să ne lăsați să lucrăm. Este un caz delicat. Victima avea 42 de ani și este din Slatina”, spun anchetatorii olteni.

Surse din zona în care s-a petrecut crima spun că cel care a fost omorât în bătaie nu era un om liniștit ci unul violent, având mai multe plângeri depuse pe numele său la Poliție. Căsătorit și cu doi copii, bărbatul avea ca ocupație creșterea ovinelor la o stână pe care o avea, împreună cu familia, în Sărăcești.

Ciobanul de la Sărăcești, ucis de doi frați și un verișor

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un craiovean în vârstă de 37 de ani a fost amendat de polițiștii din Olt care au constatat că acesta transporta ilegal peste 3 tone de deșeuri nepericuloase cu o autoutilitară care a fost oprită în trafic în comuna Valea Mare.
Un șef de tren, în vârstă de 51 de ani, din comuna Șopârlița, a fost prins de polițiști în timpul...
Un accident în care au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane a avut loc...
Polițiștii și procurorii DIICOT au reușit să prindă patru hoți din bancomate chiar în timp ce se...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.