Slătinean reținut pentru tâlhărie

masina politiePolițiștii slătineni au reținut miercuri, 5 iunie 2024, un bărbat cercetat pentru tâlhărie calificată. Acesta este un slătinean acuzat de oamenii legii că ar fi lovit o tânără din localitatea doljeană Calopăr, căreia i-ar fi furat și o sumă importantă de bani.

O tânără slătineancă a fost cea care i-a alertat pe polițiști, strigând după ajutor pe o stradă din zona Cartierului Gară.

„În fapt, la data de 5 iunie, polițiștii din cadrul Poliției Slatina, au fost sesizați de către o femeie, din municipiu, cu privire la faptul că, pe strada General Aldea Aurel, o tânără strigă după ajutor. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care a identificat o tânără, de 21 de ani, din comuna Calopăr, județul Dolj, ce ar fi fost agresată fizic și deposedată de 3.000 de lei, la o locuință, din municipiul Slatina, de către o persoană necunoscută. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorului și dispunerea de măsuri legale”, transmite Poliția Olt.

În urma activităților investigativ-operative, oamenii legii au identificat un bărbat, de 31 ani, din municipiul Slatina, bănuit de comiterea faptei.

„Pentru documentarea activității infracționale, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința acestuia, de unde au fost ridicate mai multe bunuri și o sumă de bani, care privesc posibila activitate infracțională a bărbatului. În urma probatoriului administrat, la data de 5 iunie, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul Slatina, pe numele bărbatului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, mai arată sursa citată.

Pin It