O femeie din Drăghiceni a murit surprinsă de un mal de pământ

surprinsi de un mal de pamantDouă persoane din comuna Drăghiceni, respectiv un bărbat de 32 de ani și o femeie de 43 de ani au fost suprinși de prăbușirea unui mal de pământ, în după-amiaza zilei de marți, 31 octombrie 2023, în satul Liiceni, din comuna Drăghiceni.

Din păcate, femeia a decedat deși a fost scoasă prima, iar bărbatului i se administrează oxigen de către echipajele de salvatori ajunse la fața locului.

„La data de 31 octombrie 2023, în jurul orei 15:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că două persoane ar fi fost surprinse de un mal de pământ în comuna Cezieni. La faţa locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală 2 Osica de Sus. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Slatina, împreună cu un tânăr, în vârstă de 32 de ani, din comuna Drăghiceni, în timp ce efectuau săpături într-un deal, au fost surprinși de malul de pământ, care s-a surpat peste cei doi. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul municipal Caracal, iar femeia a decedat. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Pin It