Un bărbat din Movileni a ameninţat că dă foc la trei butelii

buteliiPolițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Olt au fost sesizați luni, 16 octombrie 2023, în jurul orei 12:15, prin apelul de urgență 112, de un bărbat din comuna olteană Movileni, cu privire la faptul că tatăl său s-a încuiat în casă și amenință că va da foc imobilului.

A vrut să dea foc la trei butelii care erau în imobil, iar oamenii legii au fost nevoiți să izoleze zona și să evacueze localnicii care stăteau pe o distanță de 150 de metri. La fața locului s-au deplasat, pentru cercetări, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală 12 Potcoava.

„Aceștia au identificat un bărbat de 57 de ani, ce se afla într-o cameră a locuinței sale, cu ușile încuiate și geamurile închise, amenințând, cu o brichetă, că va da foc la trei butelii ce se aflau în imobil. Polițiștii au izolat zona și au evacuat persoanele, pe o rază de aproximativ 150 de metri. Întrucât din imobil se simțea un miros puternic de produs petrolier, polițiștii au intervenit în forță, au pătruns în locuință și l-au imobilizat pe bărbatul de 57 de ani, care se manifesta agresiv”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Bărbatul a fost scos din casa unde erau cele trei butelii deschise și care emanau gaz, fiind evitată, astfel, o tragedie. Din fericire, în urma evenimentului, nicio persoană nu a necesitat îngrijiri medicale.

Oamenii legii au întocmit în cauză dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de distrugere și amenințare.

 

Pin It