VIDEO Dosar pentru vătămare corporală din culpă în urma accidentului de la Recea

accident autocar autoutilitara recea 1În accidentul de la Recea produs luni, 18 septembrie 2023, au fost implicate 55 de persoane. 53 de oameni se aflau în autocarul implicat în eveniment, iar două erau în autoutilitară, iar în urma coliziunii dintre acestea o femeie, care era pasageră în al doilea autovehicul, a ajuns la Spitalul Slatina.

Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la producerea accidentului rutier, la fața locului, pentru cercetări, deplasându-se polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tănăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj, și un autobuz condus un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu. În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din orașul Turceni, județul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al IPJ.

Accidentul de circulație s-a produs pe fondul neacordării de prioritate de către șoferul autoutilitarei, din Târgu Jiu, vehiculul intrând în coliziune cu autocarul condus de tânărul din Schitu.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Pin It