Trei tineri din Scărișoara, reținuți după ce furat bunuri din mai multe mașini

masina de politieTrei tineri din Scărișoara au fost reținuți miercuri de polițiștii din Deveselu fiind cercetați pentru furt calificat din mașini aflate în curțile proprietarilor.

Cei trei au furat casetofoanele și bateriile auto de la trei mașini parcate în interiorul acestora.

„În fapt, la data de 12 mai 2023, polițiștii Postului de Poliție Scărișoara al Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în perioada 9 – 11 mai, persoane necunoscute ar fi pătruns în curțile a două locuințe din comuna Scărișoara, de unde ar fi sustras mai multe bunuri din trei autoturisme, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.800 de lei. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, fiind continuate cercetările pentru identificarea autorilor, stabilirea situației de fapt, recuperarea prejudiciului și dispunerea de măsuri legale.

 

La data de 17 mai, în urma activităților investigativ operative, polițiștii Secției de Poliție Rurală 5 Deveselu au identificat doi tineri, în vârsta de 20 de ani, respectiv 26 de ani, și un minor de 16 ani, toți din comuna Scărișoara, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Pin It