Un tânăr din Olt, găsit mort după ce a căzut cu mașina într-un canal de irigații

masina politieUn tânăr din Rusănești, în vârstă de doar 19 ani, a murit după ce a căzut cu autoturismul într-un canal de irigații.

accident mortal canal irigatii 1Potrivit Poliției Olt, băiatul nu deținea permis de conducere iar accidentul s-a produs după ce a pierdut controlul volanului.

„La data de 23 noiembrie a.c., ora 00:13, un tânăr, de 19 ani, din comuna Rusănești, în timp ce conducea un autoturism, pe un câmp, în afara comunei Scărișoara, fără a deține permis de conducere, ar fi pierdut controlul volanului și a căzut cu autoturismul într-un canal de irigații.

În interiorul autoturismului se aflau alte trei persoane, cu vârstele cuprinse între 17 și 21 de ani”, a mai transmis sursa menționată.

Potrivit unor surse locale, se pare că tânărul ajunsese cu mașina pe câmp după ce ar fi plecat în urmărirea unui alt autovehicul în care se aflau, din spusele celorlalți tineri ce au scăpat cu viață, câțiva presupuși braconieri. Întrtucât au pierdut urma autoturismului, tânărul șofer nu a mai știut să revină pe drumul principal și a căzut cu mașina în canalul de irigații.

Echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt au acordat asistență medicală celor patru tineri însă, din păcate, tânărului de 19 ani i s-a făcut rău și a intrat în stop cardio-respirator, fără a mai răspunde manevrelor de resuscitare.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii continuând cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un grav accident în care au fost implicate două autoturisme a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 14:00, la Recea - Valea Mare.
Un tânăr din Rusănești, în vârstă de doar 19 ani, a murit după ce a căzut cu autoturismul într-un...
Cantități importante de droguri, teancuri de bani, saci cu parfumuri și bijuterii, dar și...
Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.