Bărbatul care și-a răpit fosta iubită a fost reținut de polițiști (VIDEO)

retinut pentru rapireÎn urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate, femeia fiind în afara oricărui pericol. Ancheta s-a desfășurat sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal.

Bărbatul de 31 de ani este anchetat de oamenii legii pentru lipsire de libertate și încălcarea unui ordin de protecție emis de instanța de judecată împotriva sa.

„În continuarea cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Caracal au dispus reținerea bărbatului de 31 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate și încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecție a oricăreia dintre măsurile dispuse, pe numele bărbatului fiind deja emis un ordin de protecție de către instanța de judecată, pe o perioadă de 6 luni, cu valabilitate până în luna noiembrie 2021”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Olt, Cristian Grigorescu.

O femeie de 31 de ani, din municipiul Caracal, a sesizat marți dimineață Poliția Olt prin apelul de urgență 112, spunând că ar fi fost răpită în timp ce se afla în zona Primăriei Dobrosloveni. Autorul este fostul ei concubin, un bărbat de 31 de ani, din Dobrosloveni, a fost prins pe Drumul Național 6 – European 70, femeia fiind salvată între comunele Radomirești și Mihăești și scoasă din mașina cu care aceștia se deplasau. Foto: captură youtube

Femeie răpită de fostul concubin

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Copilul de doar doi ani care a fost lovit aseară pe o trecere de pietoni din Slatina, împreună cu bunica lui, a decedat, azi-noapte, la spital.
O femeie de 60 de ani, din comuna Valea Mare, și nepotul ei de doar doi ani, au fost victimele...
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din...
Accident de circulație, miercuri dimineață, între Slătioara și Găneasa. Două autoturisme s-au...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.