Femeie răpită de fostul concubin

a rapit o femeieO caracaleancă a sesizat marți dimineață Poliția Olt cum că ar fi fost răpită în timp ce se afla în zona Primăriei Dobrosloveni. Autorul, fostul ei concubin, a fost prins pe Drumul Național 6 – European 70, femeia fiind salvată între comunele Radomirești și Mihăești și scoasă din mașina cu care aceștia se deplasau.

Incidentul a fost sesizat polițiștilor undeva în jurul orei 08:30.

„Din cercetări a reieșit faptul că o femeie, de 31 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla în zona Primăriei din comuna Dobrosloveni, ar fi fost luată cu forța de fostul concubin, un bărbat, de 31 de ani, din comuna Dobrosloveni și introdusă într-un autoturism de culoare gri, după care s-ar fi deplasat într-o direcție necunoscută. La fața locului, s-au deplasat efective sporite de polițiști, desfășurându-se activități complexe pentru identificarea autoturismului în cauză și depistarea femeii”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Sursa citată mai spune că fostul concubin al tinerei din Caracal a fost prins pe drum, între localitățile Radomirești și Mihăești, iar acesta a fost imobilizat și dus la Poliția Caracal, pentru a fi audiat.

„În urma activităților desfășurate, bărbatul în cauză a fost depistat de patrula din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Dăneasa, pe DN 6 – E 70, între comunele Radomirești li Mihăești, acesta fiind împreună cu femeia. Bărbatul a fost imobilizat de polițiști, fiind condus la Poliția municipiului Caracal, pentru cercetări”, a mai spus reprezentantul Poliției.

Bărbatul care și-a răpit fosta iubită a fost reținut de polițiști (VIDEO)

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Copilul de doar doi ani care a fost lovit aseară pe o trecere de pietoni din Slatina, împreună cu bunica lui, a decedat, azi-noapte, la spital.
O femeie de 60 de ani, din comuna Valea Mare, și nepotul ei de doar doi ani, au fost victimele...
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Craiova, împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din...
Accident de circulație, miercuri dimineață, între Slătioara și Găneasa. Două autoturisme s-au...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.