Proxenetism la Corabia. Doljeni arestați după ce au pus două tinere să practice prostituția

proxeneti studina vladilaPolițiștii corăbieni au efectuat, în această săptămână, două percheziții domiciliare în județul Dolj, la locuințele unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de proxenetism.

În urma perchezițiilor au fost arestați doi bărbați sub acuzația de proxenetism.

„În fapt, doi bărbați de 35 și 40 de ani, din Dolj sunt bănuiți că în luna august 2021, ar fi înlesnit practicarea prostituției în orașul Corabia, pentru obținerea de foloase patrimoniale, de către două tinere de 20 și 25 de ani, tot din județul Dolj.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, bărbații fiind, inițial, reţinuți pentru 24 de ore. La data de 09 septembrie, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile”, potrivit unui comunicat al IPJ Olt.

Bărbații se află încarcerați în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Foto: arhivă 

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un șofer, în vârstă de 26 de ani, a fost depistast de radar, în cursul zilei de joi, cu 186 km/h pe varianta ocolitoare a municipiul Caracal.
În urma cercetărilor efectuate de oamenii legii, pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal...
O caracaleancă a sesizat marți dimineață Poliția Olt cum că ar fi fost răpită în timp ce se afla...
Polițiștii rutieri, în perioada 17 – 19 septembrie, au dat aproape 900 de amenzi, în cuantum de...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.