Patronul de la Casa Domnească Slatina și un angajat al restaurantului, arestați pentru trafic de droguri

casa domneascaAlin Răzvan Ionuț Braican, patronul de la Casa Domnească Slatina, şi un angajat al restaurantului, Bogdan Vasile Popa, au fost arestaţi preventiv, joi după-amiază, de magistrații Tribunalului Dolj, fiind acuzaţi de trafic de droguri de mare risc.

Miercuri, cei doi au fost prinşi, în flagrant, în timp ce încercau să vândă câteva sute de grame de cocaină în centrul municipiului Craiova, iar apoi procurorii DIICOT Craiova au făcut descinderi la domiciliile lor şi la o altă adresă din Slatina, precum şi la Casa Domnească.

Braican şi Popa au fost arestați preventiv joi de judecătorii Tribunalului Dolj, însă decizia instanței de judecată nu este definitivă.

„(…) Admite propunerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Serviciul Teritorial Craiova. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Braican Alin Răzvan Ionuț pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 iulie şi până la data de 27 august, inclusiv.

 

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Popa Bogdan Vasile pe o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 29 iulie şi până la data de 27 august, inclusiv. (…) Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru părţile prezente şi de la comunicare pentru părţile lipsă pronunţată în camera de consiliu, astăzi (joi n.r.), 29 iulie (…)”, se precizează în soluția dată de magistrații Tribunalului Dolj.

Nefiind definitivă decizia judecătorilor craioveni, cei doi inculpați deja au contestat-o, contestațiile acestora urmând a fi judecată zilele următoare de magistrații unei instanțe superioare.

Imagini cu flagrantul după care patronul Restaurantului Casa Domnească a fost arestat pentru trafic de cocaină

 
Pin It