Incendiu puternic la Teslui (VIDEO)

interventie pompieri incendiuUn incendiu a izbucnit, noaptea trecută, la o bucătărie de vară din comuna Teslui.

Pompierii Detașamentului Slatina, care au intervenit la fața locului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, au reușit să-l stingă la timp, având în vedere că în orice moment flăcările puteau mistuit și casa din apropiere.

Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea echipajelor de salvatori anexa ardea generalizat, existând posibilitatea de propagare la locuința aflată în imediata apropiere.

„Pompierii au localizat rapid incendiul și au limitat propagarea la casa cu regim parter și mansardă. Intervenția a durat mai bine de o oră și jumătate, pe timpul misiunii fiind evacuată și o butelie de aragaz. În urma incendiului au ars anexa folosită ca și bucătărie de vară, cu suprafața de aproximativ 50 de metri pătrați, mobilier și electrocasnice”, a spus reprezentantul ISU.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric, produs la un aparat electric lăsat sub tensiune, nesupravegheat.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O femeie din Slatina a fost lovită de maşină, în această după-amiază, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Gării, în zona McDonald's.
Un copil în vârstă de 7 ani a fost victima unui accident rutier petrecut în jurul orei 16.00, pe...
Un adolescent de 16 ani, din municipiul Caracal, a fost reținut marți sub acuzația că a furat...
O adolescentă în vârstă de 17 ani şi un copil în vârstă de patru anișori au fost răniţi, luni,...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.