A distribuit peste 160 de filmări cu o femeie pe Internet, fără acordul ei

arestatUn bărbat în vârstă de 53 de ani a fost reținut vineri de polițiștii din Bobicești sub acuzația că a filmat o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, atât la serviciu, cât și la ea acasă, și a distribuit imaginile pe rețele de socializare.

Arestarea preventivă a fost dispusă într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de hărțuire, amenințare și lovire sau alte violențe.

Reprezentantul IPJ mai spune că bărbatul este bănuit că a și bătut-o pe femeie. „În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2020-2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeași localitate, atât la locul de muncă cât și la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe rețelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit că ar fi agresat-o fizic pe femeie”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș cu propuneri legale, acesta fiind acum încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O femeie din Slatina a fost lovită de maşină, în această după-amiază, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Gării, în zona McDonald's.
Un copil în vârstă de 7 ani a fost victima unui accident rutier petrecut în jurul orei 16.00, pe...
Un adolescent de 16 ani, din municipiul Caracal, a fost reținut marți sub acuzația că a furat...
O adolescentă în vârstă de 17 ani şi un copil în vârstă de patru anișori au fost răniţi, luni,...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.