Un șofer a murit după ce a căzut cu mașina într-un canal cu apă din Brâncoveni

Interventie pompieri masina cazuta la Brancoveni 2Vineri seara, pompierii din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina au intervenit în comuna Brâncoveni, unde un șofer a căzut cu mașina într-un canal cu apă din satul Ociogi.

Interventie pompieri masina cazuta la Brancoveni 1În vehicul era doar o persoană, aceasta fiind scoasă în stop cardio-respirator.

La fața locului au intervenit peste 20 de pompieri cu mai multe autospeciale, dar și cu o barcă cu motor.

„Peste 20 de pompieri din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina, cu două autospeciale pentru intervenție și descarcerare, o autospecială pentru descarcerare, două echipaje SMURD, două autospeciale pentru primă intervenție și o barcă cu motor, au acționat în localitatea Ociogi (Brâncoveni n.r.), la un autoturism căzut într-un canal cu apă. Din primele date în mașină se afla o singură persoană, care a fost extrasă și se află în stop cardio-respirator”, a declarat Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

 

Șoferul, un bărbat de 35 de ani, din Brâncoveni, a fost supus imediat manevrelor de resuscitare de către echipajele medicale ajunse la locul intervenției.

Din păcate, bărbatul a murit. Acesta a fost supus manevrelor de resuscitare mai bine de oră, însă răspunsul nu a fost unul pozitiv și s-a constatat decesul său. „Pacientul nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decedat”, a precizat Dan Nedeloiu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

 

 

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

O femeie din Slatina a fost lovită de maşină, în această după-amiază, pe o trecere de pietoni de pe Bulevardul Gării, în zona McDonald's.
Un copil în vârstă de 7 ani a fost victima unui accident rutier petrecut în jurul orei 16.00, pe...
Un adolescent de 16 ani, din municipiul Caracal, a fost reținut marți sub acuzația că a furat...
O adolescentă în vârstă de 17 ani şi un copil în vârstă de patru anișori au fost răniţi, luni,...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.