Zeci de percheziții ale polițiștilor din Olt într-un dosar de evaziune fiscală cu lemne

perchezitii evaziune lemn 1În cursul dimineții de joi, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt au efectuat 32 de descinderi la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice din județele Olt, Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti.

perchezitii evaziune lemn 2În județul Olt a avut loc una dintre aceste percheziții, la sediul Ocolului Silvic din comuna Vulturești, activitățile desfășurându-se într-un dosar penal aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de evaziune fiscală cu lemne.

„Din cercetări a reieșit faptul că două persoane fizice, din comuna Berevoieşti, judeţul Argeş, ar fi comercializat cantităţi importante de material lemnos achiziţionat din cadrul unui ocol silvic de pe raza judeţului Olt (Vulturești n.r.), pe care ulterior l-ar fi valorificat fără a fi declarate veniturile realizate, prejudiciul neputând fi estimat”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al IP J Olt.

În urma descinderilor s-au ridicat mai multe documente, iar cinci persoane, toate din judeţul Argeş, au fost conduse la sediul Poliţiei Olt, în baza unor mandate de aducere, pentru a fi audiate și a fi dispuse măsuri legale.

La percheziții au participat si polițiști din cadrul serviciilor de investigare a criminalității economice din judeţele Argeş, Vâlcea, Mehedinţi, Gorj, Braşov, Alba şi municipiul Bucureşti şi luptători de la serviciile pentru acţiuni speciale din Olt şi Argeş.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

În urma accidentului de sâmbătă dimineața, la ieșire din orașul Corabia, unul dintre șoferi, în vârstă de 25 de ani, a decedat.
Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost reținut vineri de polițiștii din Bobicești sub acuzația că...
Patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs, sâmbătă dimineață, la...
Vineri seara, pompierii din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina au intervenit în...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.