Elev tăiat cu cuțitul de un coleg, la Crâmpoia

upu sju slatinaÎn urma unui conflict izbucnit între doi elevi de la o școală din comuna Crâmpoia, unul dintre ei a fost tăiat cu un cuțit de celălalt.

Potrivit Alexandrei Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, evenimentul a avut loc pe o stradă din localitate și a fost anunțat prin apelul de urgență 112 de o femeie din Crâmpoia.

„La data de 26 mai 2021, în jurul orei 18:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin SNUAU 112 despre faptul că un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Crâmpoia, prezintă urme de sânge pe haine și afirmă că ar fi fost tăiat de un coleg. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului și din primele cercetări au stabilit faptul că pe o stradă din comuna Crâmpoia ar fi avut loc un conflict spontan între doi minori, cel de 15 ani și agresorul de 14 ani, ambii din localitate. În urma altercației, unul dintre minori ar fi suferit răni provocate de un obiect tăietor”, a declarat reprezentantul IPJ.

Minorul de 15 ani a suferit, la prima vedere, răni superficiale în zona capului și a toracelui, provocate cu un cuțit pe care agresorul l-a luat de acasă și a plecat pe stradă cu el. Elevul rănit a fost transportat de un echipaj medical la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de urgență, pentru a primi îngrijiri medicale amănunțite.

Polițiștii au deschis în cauză un dosar penal în care cel mai probabil se vor face cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, fiind continuată ancheta și pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt între cei doi adolescenți.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Un grav accident în care au fost implicate două autoturisme a avut loc duminică după-amiază, în jurul orei 14:00, la Recea - Valea Mare.
Un tânăr din Rusănești, în vârstă de doar 19 ani, a murit după ce a căzut cu autoturismul într-un...
Cantități importante de droguri, teancuri de bani, saci cu parfumuri și bijuterii, dar și...
Polițiștii de frontieră și lucrătorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.