Caracal. Botez cu 90 de participanți, oprit de polițiști. Amenzi de 48.000 de lei

petrecere club la faleza corabiaUn bărbat din Caracal a organizat botezul copilului cu 90 de persoane. Poliţiştii au oprit petrecerea și au aplicat amenzi în valaorea de 48.000 de lei.

Joi, în jurul orei 13.30, polițiștii caracaleni s-au sesizat din oficiu cu privire la petrecerea privată ce avea loc în oraș.

„La fața locului a fost identificat organizatorul, un bărbat de 35 de ani, din localitate, precum și 90 de persoane, participanți, petrecerea fiind oprită de polițiști, la fața locului rămânând doar membrii familiei. Organizatorul, muzicanții și 24 de participanți la botez au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii 55 si anul 2020,valoarea amenzilor fiind de 48.000 de lei”, a declarat Cristian Grigorescu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Sursa citată mai transmite că este important ca fiecare dintre locuitorii județului să aibă un comportament responsabil, să conștientizeze că acțiunile acestora îi pot afecta pe ceilalți și să respecte deciziile autorităților, pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus. „Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție și să nu se expună la riscuri”, a adăugat reprezentantul IPJ. Foto arhivă.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

În urma accidentului de sâmbătă dimineața, la ieșire din orașul Corabia, unul dintre șoferi, în vârstă de 25 de ani, a decedat.
Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost reținut vineri de polițiștii din Bobicești sub acuzația că...
Patru persoane au fost rănite în urma unui accident de circulație produs, sâmbătă dimineață, la...
Vineri seara, pompierii din cadrul Gărzii Osica de Sus și Detașamentului Slatina au intervenit în...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.