Bărbatul care ademenea fetițe, reținut de polițiștii olteni

retinut de politieVasile Constantin, în vârstă de 39 de ani, care este acuzat că ar fi ademenit mai mulți copii din Slatina, majoritatea fetițe, este bănuit de tentativă de agresiune sexuală. După 12 ore de audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore.

Vasile Constantin, care locuiește fără forme legale în comuna Priseaca, în casa bunicilor săi, fiind însă originar din municipiul Pitești, județul Argeș, are multe antecedente penale, fapte pe care le-a comis începând cu anul 2009, pe când avea 27 de ani.

Potrivit jurnaliștilor Adevărul Pitești, totul a început acum 12 ani, când a fost pentru prima oară prins și agresase două fetițe. Cum a fost prima condamnare, atunci i-a fost dată o pedeapsă cu suspendare. Trei ani mai târziu, în 2012, primea o condamnare de un an și jumătate de închisoare cu executare din care a ispășit doar un an, apoi a fost eliberat. Atunci a fost cercetat pentru abuzarea sexuală a șase copile. Însă, individul nu s-a lăsat de vechile sale obiceiuri, iar în urmă cu aproape cinci ani, respectiv în 2016, avea să fie din nou trimis în judecată după ce a mai molestat alte două fete. În total, zece fetițe, cu vârste cuprinse între 6 și 12 ani, din mai multe localități argeșene, au fost molestate sau agresate sexual în cei șapte ani.

În urmă cu câteva zile a abordat, la un loc de joacă din Slatina, o fetiță de doar 8 ani

Vasile Constantin a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt și va fi prezentat în fața magistraților Judecătoriei Slatina cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Patru bărbați, trei din Schitu și unul din Movileni, au fost reținuți joi seara după ce au falsificat și pus în circulație suma de 1.000 de euro.
Un bărbat din Caracal a organizat botezul copilului cu 90 de persoane. Poliţiştii au oprit...
În cursul serii de miercuri, jandarmii olteni au prins un pescar care reușise să prindă un somn cu...
Doi bărbați și o femeie au fost victimele unui accident de circulație produs miercuri după-amiază...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.