Slatina. Bărbatul care aborda copii a fost identificat și dus la audieri

masina politieBărbatul care a abordat mai mulți copii din Slatina a fost identificat joi de polițiști și dus la audieri.

Potrivit Alexandrei Dicu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, bărbatul este acuzat de tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală. “Persoana bănuită de tentativă la infracțiunea de agresiune sexuală a fost identificată și în prezent se află la sediul Poliției Municipiul Slatina pentru audieri”, a spus reprezentantul Poliției.

Bărbatul are vârsta de 39 de ani, din municipiul Pitești, județul Argeș, și ar sta fără forme legale în comuna Priseaca, unde ar fi venit împreună cu bunica lui și locuiesc împreună. Numele său este Vasile Constantin și mai are antecedente penale, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală.

Individul a fost prins după ce o fotografie a acestuia a apărut pe mai multe pagini de Facebook, iar unii internauți ar fi spus că acesta își face veacul prin zona Gării Slatina. După publicarea imaginii pe rețelele de socializare, acesta ar fi fost și recunoscut de una dintre fetele pe care le-a abordat. Faptele comise de bărbat au ieșit la iveală după ce o femeie a spus pe un grup de Facebook destinat mămicilor că fetița sa de 8 ani a fost luată la întrebări de acesta la un loc de joacă din cartierul slătinean Steaua.

Bărbatul care ademenea fetițe, reținut de polițiștii olteni

Slatina. Fetiță de 8 ani, abordată de un bărbat la un loc de joacă

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Patru bărbați, trei din Schitu și unul din Movileni, au fost reținuți joi seara după ce au falsificat și pus în circulație suma de 1.000 de euro.
Un bărbat din Caracal a organizat botezul copilului cu 90 de persoane. Poliţiştii au oprit...
În cursul serii de miercuri, jandarmii olteni au prins un pescar care reușise să prindă un somn cu...
Doi bărbați și o femeie au fost victimele unui accident de circulație produs miercuri după-amiază...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.