Slatina. Fetiță de 8 ani, abordată de un bărbat la un loc de joacă

copii loc de joacaO fetiță de numai opt ani a fost abordată, ieri, de un bărbat de aproximativ 40 de ani, la un loc de joacă din Slatina.

Poliţiştii slătineni se află în căutarea unui bărbat care ademeneşte diverşi copii, în mod special fetiţe, cărora le solicită date despre cine locuieşte la un anumit etaj din scară. Se pare că individul a acţionat în mai multe zone din oraş, printre care Strada Unirii şi cartierul Steaua.

„Verificările sunt în derulare. Colegii din cadrul Poliției Municipiul Slatina desfășoară activități în vederea stabilirii situației de fapt”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Potrivit unei postări făcute chiar de mama copilei pe un grup public, de pe o rețea de socializare, fata a fost salvată de sora ei mai mare, care o supraveghea de la geamul locuinței lor.

„Mamici din Slatina aveți mare grija. Nu lăsați copiii nesupravegheați la locul de joaca. Ieri la ora 11 fetita mea de 8 ani a fost interogată și luata de un bărbat cam de 40 ani,1.60 m cu dinții de jos foarte urîti. A fost salvata de sora ei care o urmarea pe geam. Politia nu l a găsit deși s au mișcat repede”, este postarea făcută de mama fetei, pe Facebook.

Social

 

 

 

 

 

 

Social

Evenimente

Patru bărbați, trei din Schitu și unul din Movileni, au fost reținuți joi seara după ce au falsificat și pus în circulație suma de 1.000 de euro.
Un bărbat din Caracal a organizat botezul copilului cu 90 de persoane. Poliţiştii au oprit...
În cursul serii de miercuri, jandarmii olteni au prins un pescar care reușise să prindă un somn cu...
Doi bărbați și o femeie au fost victimele unui accident de circulație produs miercuri după-amiază...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2021 Slatina Ta. Drepturi rezervate.