Ciobanul de la Sărăcești, ucis de doi frați și un verișor

crima in familieTrei tineri au fost reţinuţi, miercuri noaptea, sub acuzaţia de omor, după ce un bărbat de 42 de ani a fost bătut crunt la Sărăceşti iar marți a decedat.

În cursul nopții de miercuri spre joi au fost făcute trei rețineri în acest caz. Autorii sunt trei tineri, unul fiind minor.

Fapta a fost comisă chiar pe drumul public ce trece prin cartierul Sărăcești al Slatinei, victima fiind găsită duminică în stare de inconștiență de localnici. Bărbatul de 42 de ani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde în cursul zilei de marți a decedat.

Suspecți sunt doi frați, unul de 22 de ani și celălalt de 17 ani, ambii din municipiul Slatina, și un verișor în vârstă de 21 de ani, din comuna Crâmpoia.

„Încă se lucrează la acest caz, dar vă pot spune că am reținut trei tineri. Doi sunt frați, din Slatina, și un verișor al lor, din Crâmpoia, venit în vizită. Motivul săvârșirii faptei este alcoolul consumat în exces și discuțiile contradictorii pe care le-au avut, dar și conflictele mai vechi care ar fi existat între aceștia. Victima, un bărbat de 42 de ani, din Slatina, a fost agresat pe drumul public, la Sărăcești. L-au lovit cu pumnii, picioarele, dar și cu bâte. Se lucrează încă la caz, urmează să dispunem toate măsurile legale”, a spus procurorul Marian Nițu de la Parchetul Olt.

 

 

Social

 

 

 

 

Social

 

 

Evenimente

Polițiștii au întocmit încă două dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de fraudă la vot pe numele unui bărbat din Vădăstrița și al altui bărbat cu domiciliul în Spania care a votat cu pașaportul la Giuvărăști.
De la ora 7 dimineața, când au fost deschise cele 380 de secții de votare din județul Olt, și până...
O mireasă din Curtişoara a ajuns la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care se afla...
O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind rănită în urma unui accident...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.