Filtre de poliție în satul Greci, din Schitu

controale declaratiiPolițiștii au controlat, în ultimele 24 de ore, peste 1.000 de maşini.

Acțiunea forţelor de ordine s-a desfăşurat în mod special în comuna Schitu, acolo unde au fost verificate peste 1.000 de autovehicule şi au fost legitimate 1.300 de persoane. Au fost aplicate amnezi în valoare de aproape 10.000 de lei.

„La intrările în comuna Schitu au fost instituite filtre, echipele mixte formate din polițiști și jandarmi verificând îndeplinirea condițiilor legale pentru intrarea, respectiv ieșirea, din localitate. În interiorul localității acționează echipe mobile care asigura ordinea și linistea publică, precum și respectarea măsurilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului COVID-19.

În urma activităţilor desfășurate în această localitate, oamenii legii au controlat aproximativ 1.100 de autovehicule și au legitimat peste 1.300 de persoane”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

La activităţile desfăşurate au participat peste 260 de politiști, jandarmi, polițiști de frontieră și polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Astfel, au fost verificaţi peste 50 de agenţi economici și 22 de mijloace de transport. În urma abaterilor constatate au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală.

Pentru neregulile găsite au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, dintre care 23 pentru nerespectarea prevederilor circulației pe drumurile publice și două pentru încălcarea prevederilor Legii 55/2020. Valoarea totala a sancțiunilor aplicate pe raza acestei localități este de 9.845 de lei.

 

 

 

Social

 

 

 

 

Social

 

 

Evenimente

O mireasă din Curtişoara a ajuns la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care se afla ca pasager a fost implicat într-un accident rutier, în Slatina.
O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind rănită în urma unui accident...
Un bărbat a fost, sâmbătă noaptea, victima unei agresiuni care s-a petrecut în fața unui bar din...
Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT craioveni au efectuat un flagrant delict și patru...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.