Și-a ucis vecinul, lovindu-l cu un par în cap

crimaUn bărbat în vârstă de 41 de ani, din comuna Strejești, a fost ucis joi seara de un vecin, un tânăr de 32 de ani. Agresorul și-a lovit victima cu un par în cap

La scandalul izbucnit între cei doi erau prezenți și mama și acuzatului de omor. Între familia tânărului și bărbat au mai existat certuri și în trecut, spun anchetatorii.

„În fapt, s-a reţinut că, în seara zilei de 6 august, pe fondul unui conflict preexistent cu numiţii G.V., G.M. şi G.V.F. (membri ai aceleiași familii n.r.), constând într-o agresiune reciprocă, victima Ş.I. din aceeaşi localitate a fost lovită în zona capului, cu un obiect dur alungit de către numitul G.V.F., fiindu-i provocată o leziune cranio-cerebrală care, la scurt timp, a condus la decesul său. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de Serviciul Județean de Medicină Legală Olt la data de 7 august rezultă că moartea victimei Ş. I. a fost violentă, s-a produs în noaptea de 6 spre 7 august 2020, a fost cauzată de un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă epicraniană, fractură de boltă şi bază de craniu şi hemoragie intracerebrală, în condiţiile stabilite de anchetă”, spun procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Făptașul nu și-a lovit vecinul doar în cap și a dat în mod repetat în acesta, până când a căzut la pământ. „Leziunea cranio-cerebrală s-a putut produce prin lovire cu un corp contondent alungit cu suprafaţă neregulată şi, cel mai probabil, lovitura craniană a avut direcţia postero-anterioară, respectiv din spatele victimei. Leziunea de la nivelul aripii nazale stângi, plagă contuză s-a putut produce prin lovire cu un corp dur neregulat, iar leziunea de la nivelul toracelui posterior, respectiv echimoze violacee s-a putut produce prin lovire cu un corp dur. Pentru încadrarea juridică în această infracţiune, s-a avut în vedere zona vitală vizată de către inculpat, respectiv zona capului şi obiectul vulnerant folosit, respectiv un par, dar şi starea de provocare a inculpatului”, mai declarată procurorii olteni.

Bărbatul de 32 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. Procurorii Parchetului Olt au cerut arestarea preventivă a agresorului pentru o perioadă de 30 de zile. Pentru fapta sa, acesta riscă ani grei de închisoare.

 

 

Social

 

 

 

 

Social

 

 

Evenimente

O mireasă din Curtişoara a ajuns la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care se afla ca pasager a fost implicat într-un accident rutier, în Slatina.
O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind rănită în urma unui accident...
Un bărbat a fost, sâmbătă noaptea, victima unei agresiuni care s-a petrecut în fața unui bar din...
Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT craioveni au efectuat un flagrant delict și patru...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.