Patru gospodării au ars în incendiul de la Strejești

incendiu strejesti 6Patru gospodării au fost afectate de un incendiu izbucnit, joi, în localitatea Strejești, din județul Olt.

Zeci de pompieri au luptat cu flăcările timp de patru ore. Vântul puternic a îngreunat intervenția și a contribuit la propagarea rapidă a flăcărilor.

Din fericire, nu există victime, ci doar pagube materiale.

incendiu strejesti 5Incendiul a afectat patru gospodării. Din fericire, incendiul nu s-a soldat cu victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

„În gospodăria de la care a izbucnit incendiul au ars două locuințe și bunurile din interiorul acestora. În cea de-a doua gospodărie au ars o casă de locuit și bunurile din interiorul acesteia. La cea de-a treia gospodărie au ars acoperișul casei pe 20 de metri pătrați, o bucătărie de vară, construită din lemn, electronice și electrocasnice din interiorul acesteia și două anexe gospodărești. La a patra gospodărie pagubele au fost minime, respectiv doi metri pătrați din acoperișul casei”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, au fost angrenați peste 20 de pompieri din cadrul ISU Olt și ISU Vâlcea, cu cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă, trei autospeciale de primă intervenție, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălțime.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost un scurtcircuit electric produs la un televizor lăsat în funcțiune.

 

 

Social

 

 

 

 

Social

 

 

Evenimente

O mireasă din Curtişoara a ajuns la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care se afla ca pasager a fost implicat într-un accident rutier, în Slatina.
O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind rănită în urma unui accident...
Un bărbat a fost, sâmbătă noaptea, victima unei agresiuni care s-a petrecut în fața unui bar din...
Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT craioveni au efectuat un flagrant delict și patru...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.