O femeie care s-a aruncat în Olt, salvată de la înec de doi pompieri

salvata de la inecO femeie de 46 de ani, din comuna Curtișoara, a avut noroc joi și a fost salvată la timp de la înec de doi pompieri ai Detașamentului Caracal care au scos-o din apă după ce s-a aruncat în râul Olt, în zona podului rutier de la intrarea în Slatina dinspre Craiova.

Maistrul militar Tudor Vlad și plutonierul major Victor Enuș sunt cei doi eroi ai zilei.

„În mai puțin de un minut au ajuns la locul evenimentului și au găsit-o pe femeie în apă, în apropierea malului, cu ușoară hipotermie. Au acționat fără să stea pe gânduri și au reușit să o scoată pe femeie din apa rece. În scurt timp au ajuns la fața locului și echipajele din cadrul Detașamentului Slatina, dar și echipaje de la Serviciul de Ambulanță, Poliție și Jandarmerie. Împreună au format un lanț uman și au reușit să o aducă pe femeie la mal, în siguranță. Pacienta, în vârstă de 46 de ani, din comuna Curtișoara, a fost preluată de echipajele medicale, conștientă, cu hipotermie ușoară și transportată la UPU Slatina. Informația cu gestul colegilor de la Detașamentul Caracal am primit-o «pe surse» și am verificat-o înainte să o facem publică”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.

 

 

Social

 

 

 

 

Social

 

 

Evenimente

O mireasă din Curtişoara a ajuns la spital, duminică seara, după ce autoturismul în care se afla ca pasager a fost implicat într-un accident rutier, în Slatina.
O tânără de 21 de ani a ajuns la spital, duminică după-amiază, fiind rănită în urma unui accident...
Un bărbat a fost, sâmbătă noaptea, victima unei agresiuni care s-a petrecut în fața unui bar din...
Polițiștii antidrog și procurorii DIICOT craioveni au efectuat un flagrant delict și patru...

Alte articole

Poate te interesează:

© 2020 Slatina Ta. Drepturi rezervate.