Un slătinean s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc

pompieri si ambulantaUn slătinean în vârstă de 41 de ani s-a aruncat de la etajul IV al unui bloc de pe strada Eugen Ionescu. Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost transportat în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina.

În după-amiaza zilei de marți, 25 iunie 2024, salvatorii au fost solicitați să intervină în Cartierul Eugen Ionescu unde un bărbat s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unuia dintre blocurile din zonă.

Starea de sănătate a pacientului ar fi gravă, acesta fiind găsit inconștient, iar ulterior a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru efectuarea unor investigații medicale amănunțite.

„La data de 25 iunie 2024, în jurul orei 17:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc din municipiul Slatina. La fața locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliției municipiului Slatina. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din municipiul Slatina, județul Olt, s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc situat pe strada Eugen Ionescu, din aceeași localitate. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. În cauză, polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a declarat agent principal Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

Pin It