TIR răsturnat într-o curbă, la Colonești

tir rasturnat la colonestiCirculația rutieră a fost blocată vineri după-amiaza, în jurul orei 14:30, pe Drumul Național 65 – European 574, după ce un TIR încărcat cu ciment s-a răsturnat într-o curbă la Colonești.

„Circulația este oprită temporar pe DN 65 Slatina – Pitești, în zona localității Colonești, județul Olt, după ce un tir încărcat cu ciment s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din incident a rezultat rănirea conducătorului. Ambele sensuri de deplasare sunt blocate pentru a permite intervenția la fața locului. Se estimează reluarea traficului rutier după ora 16:00”, au transmis reprezentanții Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

Polițiștii rutieri sunt și ei în zonă pentru a face cercetări și a stabili cauzele producerii evenimentului rutier.

„În acest moment, traficul rutier pe Drumul Național 65 – European 574 este blocat total, între localitățile Negreni și Colonești, ca urmare a producerii unui eveniment rutier în care ar fi fost implicat un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă. Polițiștii sunt prezenți la fața locului pentru a stabili împrejurările producerii accidentului”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

 

Pin It