O șoferiță s-a răsturnat cu mașina la Movileni

soferita rasturnata cu masinaO tânără de 26 de ani, din comuna Movileni, s-a răsturnat cu mașina, în seara zilei de 18 noiembrie 2023, într-o râpă de la marginea Drumului Județean 546 A, între comunele Brebeni și Schitu.

Aceasta a rămas încarcerată în mașina pe care o conducea. Șoferița, care era și sub influența băuturilor alcoolice, a fost scoasă din mașină cu ajutorul pompierilor.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 26 de ani, din comuna Movileni, din cauze ce urmează a fi stabilite, s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului rutier, tânăra a rămas încarcerată în autoturism, fiind extrasă de către pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea acordării de îngrijiri medicale. Tânăra a fost testată cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,12 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Șoferița a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile, fiindu-i eliberată o dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

 

Pin It