După o ceartă cu soția sa, un bărbat din Slatina a amenințat că se sinucide

masina politieInspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat în cursul după-amiezii zilei de joi, 26 octombrie, în jurul orei 13:40, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că un bărbat amenință că se sinucide într-o locuință de pe strada Banului, din municipiul Slatina.

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Slatina s-au deplasat la fața locului, pentru cercetări, oamenii legii reușind să îl salveze.

Slătineanul era întins pe jos, în stare de anxietate.

„Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții contradictorii cu un membru al familiei, un bărbat de 44 de ani, din localitate, s-a închis într-o cameră din locuință și a amenințat că se va sinucide. În urma discuțiilor purtate de către un negociator din cadrul Poliției municipiului Slatina cu bărbatul, s-a luat hotărârea de a se pătrunde în camera unde se afla acesta, bărbatul fiind găsit întins pe jos și într-o stare avansată de anxietate”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Bărbatul a fost preluat de către un echipaj medical și transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate.

Pin It