Doi tineri din Slatina, prinşi de jandarmi cu substanțe interzise asupra lor

jandarmi jandarmerieUn plic cu fragmente vegetale suspecte şi o ţigară artizanală fumată parţial au fost găsite de jandarmi asupra unor tineri din Slatina.

Un echipaj de jandarmi aflat în serviciu în noaptea de marți spre miercuri, 24 spre 25 octombrie, a observat, în jurul orelor 22:30, pe bulevardul Alexandru Ioan Cuza, din municipiul Slatina, doi tineri care au atras atenția oamenilor legii prin comportamentul lor. Cei doi, originari chiar din localitate, aveau asupra lor substanțe posibil interzise, respectiv o țigară care era începută și mirosea înțepător și un plic cu fragmente vegetale.

„Jandarmii au legitimat cele două persoane în vârstă de 19, respectiv 31 de ani, după care au efectuat controlul corporal preventiv, în urma căruia au descoperit, asupra unuia dintre tineri, un plic cu fragmente vegetale suspectate că ar putea fi interzise de legislația în vigoare, iar asupra celuilalt o țigară parțial fumată confecționată artizanal ce conținea material vegetal cu miros înțepător. Actele întocmite, împreună cu produsele găsite asupra celor doi tineri, au fost predate organelor competente, pentru continuarea cercetărilor”, a declarat căpitan Simona Floricel, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Olt. 

Pin It