Tânăra lovită de mașină la Curtișoara a murit. Șoferul a fost identificat

masina politiePolițiștii rutieri au reușit să-l identifice pe șoferul implicat în evenimentul rutier. Între timp, tânăra lovită, originară din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a decedat, motiv pentru care oamenii legii au schimbat încadrarea juridică a faptei.

„În urma activităților investigativ-operative, polițiștii au identificat conducătorul auto, respectiv un tânăr de 30 de ani, din orașul Piatra Olt. Întrucât tânăra a decedat la unitatea spitalicească, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, a declarat agent principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Poliției Olt.

Accidentul de circulație a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, 20 spre 21 septembrie 2023, pe Drumul Județean 546, în comuna Curtișoara.

La fața locului, polițiștii au constatat că o tânără de 34 de ani, din municipiul Drăgășani, județul Vâlcea, a fost victima unui eveniment rutier iar autorul evenimentului rutier a fugit de la fața locului, acesta fiind căutat de polițiștii rutieri.

Pin It