Accident rutier pe DEX 12, în zona Balș

accident dex12 BalsAccident în această dimineaţă pe Drumul Expres Craiova-Piteşti, în zona localităţii Balş. Două autoturisme au fost implicate în eveniment, iar o persoană este rănită uşor.

Traficul a fost deviat pe Drumul Național 65 – European 574, prin localitatea de pe malurile râului Olteț. O mașină a fost implicată în accidentul de circulație, iar o persoană a fost rănită ușoară.

Paramedici ai SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt și cadre medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Olt s-au deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor victimei.

Potrivit Centrului InfoTrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, circulația a fost deviată pentru aproximativ 30 de minute către DN 65 – E 574, prin interiorul orașului Balș, până la finalizarea cercetărilor la locul accidentului.

Polițiști rutieri ai Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt de asemenea la fața locului pentru a efectua cercetări și a stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

 

Pin It