VIDEO Incendiu puternic la o hală din Slatina

incendiu hala slatinaUn incendiu de proporții a izbucnit în seara zilei de sâmbătă, 9 septembrie 2023, la o hală de pe strada Constructorului, din municipiul Slatina.

Din fericire, nu sunt înregistrate victime, însă în interiorul locației unde înainte a funcționat o societate comercială, care acum era folosită ca și spațiu de depozitare pentru mase plastice, mobilier și textile, se aflau și două autoturisme.

Peste 30 de pompieri, cu mai multe autospeciale, s-au deplasat la fața locului pentru a stinge incendiul.

„Incendiu de hală în municipiul Slatina, strada Constructorului. În interior se află două autoturisme și materiale combustibile (mase plastice, mobilier, textile n.r.). Hala are aproximativ 300 de metri pătrați și arde generalizat. La locul evenimentului acționează peste 30 de pompieri, cu cinci autospeciale de stingere, una aparținând Serviciului Privat pentru Situații de Urgență Rivergate Fire, un echipaj SMURD și o autospecială pentru descarcerare”, a declarat Alin Băsășteanu, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt.

Evenimentul în care hala de pe strada Constructorului din Slatina a fost cuprinsă de flăcări a fost anunțat înainte de ora 22:00, iar în jurul orei 22:10 pompierii au transmis că nu mai mai exista pericol de propagare a incendiului.

Reprezentantul ISU Olt a declarat că hala, cu suprafața de aproximativ 300 de metri pătrați și bunurile din interior, au ars în totalitate.

„În acest moment se lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative. Pe timpul nopții se va asigura locul evenimentului cu o autospecială de stingere. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului este în curs de stabilire”, a spus Alin Băsășteanu, puțin după ora 23:00.

Pin It